top of page

Afgeronde projecten

DIEMEN

 

Diemen Wilhelminaplantsoen 1, 3 en 5,  
Ligging in het stadshart van Diemen.


Plan; de gemeente Diemen heeft een visie opgesteld waarin is vastgelegd dat er een binnenstedelijke herontwikkeling plaats mag vinden indien het gehele blok hierbij betrokken wordt. Op de begane grond commerciële activiteit met 4 woonlagen en parkeren volgens de normen van CROW.

Klimopweg Amsterdam

 

Nieuw studentencentrum in Amsterdam-Noord

 

De Klimopweg in Amsterdam wordt een grote nieuwe ontwikkellocatie voor studentenwoningen. Het voormalig postkantoor en distributiecentrum wordt compleet herontwikkeld voor de nieuwe doelgroep. Niet alleen zullen hier woningen gebouwd worden, maar ook alle andere faciliteiten die bij een studentenleven passen.

Het Lichthof Putten

 

Het Lichthof is het ontwerp voor een karakteristiek gebouw waar comfortabel wonen, in het centrum, centraal staat. De 17 huurwoningen in het Lichthof zijn ruim, comfortabel en praktisch ingedeeld. In het complex bevindt zich een licht- en luchtgevend binnenhof.

Het Lichthof is een karakteristiek eigentijds gebouw, wat goed aansluit bij het centrum van Putten.

GRONINGEN
 

Het voormalig kantoor van de Rabobank aan Pleiadenlaan is niet meer in gebruik en een andere invulling wordt gezocht. B&V Ontwikkeling BV stelt een onwtikkeling voor van 112 woningen en commerciële ruitme op de begane grond.


Deze locatie is zeer gunstig gelegen in het centrum van de wijk de 'Paddenpoel' en direct aan het gelijknamige winkelcentrum. Daarnaast grenst de kavel aan het water wat vele kansen met zich meebrengt.

PURMEREND
 

Betreft sloop en nieuwbouw van 80 appartementen. In de plint komt een commerciële functie. Onder het maaiveld een tweelaagse ondergrondse parkeergarage met 540 parkeerplaatsen voor bewoners en openbaar parkeren.

De ligging direct aan de Where en op twee minuten van het stadshart, een unieke locatie.

 

APELDOORN

 

Verbouwing van een voormalig kantoorgebouw van de marechaussee tot levensloop bestendige 

appartementen aan de Kalverstraat. Gelegen aan de rand van het centum, op zeer korte afstand van het NS station. Door middel van een optopverdieping krijgt het gebouw een facelift.

HOOFDDORP

 

Hoofddorp Kruisweg 636.


Huidige staat bebouwd en in gebruik bij kunstenaars
die direct het pand verlaten bij sloopvergunning.
Plan; locatie is gelegen in het centrum nabij het Stadhuis, de gemeente heeft een PVE opgesteld voor de herontwikkeling van de locatie met de nieuwe weg, waarmee er een nieuw cultuurplan ontstaat voor het stadhuis. Voor deze locatie bestaat de mogelijkheid om samen met de directe buren, erven Jansen Haarlem een nieuw complex te realiseren bestaande uit commerciële ruimte op de begane grond met wonen tot maximaal incidenteel 30m hoog.

VELDHOVEN

 

Veldhoven, de Schimmerik nummer 5.


Huidige staat bebouwd, voormalig postkantoor. 
Plan; locatie is gelegen in het centrumgebied en is genoemd als een van de markeringspunten van de stad. Om het centrum geconcentreerd te houden wordt de hoofdontwikkeling wonen met enkele commerciële functies op de begane grond.

LEIDEN
 

Schipholweg 130. De huidige locatie wordt gebruikt als postkantoor en distributiecentrum.

 

De ontwikkeling op deze locatie is 450 studentenwoningen en een uitrukgarage voor de brandweer Hollands Midden. Deze locatie leent zich bijzonder goed voor studenten vanwege de ligging tegen het centrum aan en op loopafstand van de universiteitsgebouwen. Voor de brandweer is er een snelle aanrijtijd om bij het centrum en alle woonwijken te kunnen komen. De typische opbouw is gegeven vanwege de molenbiotoop.

 

Architect: Bart van de Putte

 

NatLab Eindhoven

De locatie die voor B&V Ontwikkeling BV onderzocht is, een deel van het NatLab, maakt onderdeel uit van het plangebied `Strijp S`. Strijp S is een belangrijk ontwikkelingsgebied, het nieuwe creatieve, culturele hart van Eindhoven. 

Groningen Reitdiep

Voormalig industrie- en bedrijventerrein aan de Frieschestraatweg in Groningen. De locatie ligt opgesloten tussen de doorgaande weg en het kanaal de Reitdiep. Mogelijk herontwikkelingsproject voor 600 studentenwoningen. 

Valkenswaard, Valkenierstraat

bottom of page